Hankasalmi Sosiaali- ja terveyspalvelut Sosiaali- ja perhepalvelut Sosiaalipäivystys ja kriisityö

Sosiaalipäivystys ja kriisityö

Kun tarvitset apua, tukea ja turvaa äkillisen ja järkyttävän kriisin kohdatessa, ota yhteyttä Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystykseen.

Saat apua yhdestä numerosta 014 266 0149 ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Voit ottaa yhteyttä myös nimettömästi.

Sosiaali- ja kriisipäivystykseen voi ottaa yhteyttä, kun kohtaa äkillisen ja järkyttävän tilanteen. Se voi olla esimerkiksi läheisen kuolema, itsemurha tai itsemurhayritys, onnettomuus, tulipalo, väkivallan uhriksi joutuminen, vähältä piti -tilanne tai vakava kuolemaan johtava sairaus. Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, ystävä tai viranomainen. Palvelut ovat maksuttomia.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen apu voi olla kiireellistä sosiaalityötä, psyykkistä ensiapua heti kriisitilanteen jälkeen tai akuuttia kriisityötä, joka käsittää myös kriisitapaamisia yksittäisille henkilöille, perheille tai ryhmille.

www.jyvaskyla.fi/hatatilanteet_ja_paivystys/sosiaalipaivystys

Kriisikeskus Mobile

arkisin ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-17 puh. 044 7888 470      

Matarankatu 2, Jyväskylä

Voit olla yhteydessä kriisikeskukseen mm., kun

* elämässäsi on kriisi

* olet kokenut menetyksen

* olet kokenut väkivaltaa

* olet käyttäytynyt väkivaltaisesti

* sinulla on itsetuhoisia ajatuksia

* olet joutunut tai epäilet joutuneesi rikoksen uhriksi

* kohtaat työssäsi asiakkaita, jotka ovat kokeneet kokeneet krsiisn ja haluat konsultoida ja/tai ohjata asiakkaita kriisi-, väkivalta- ja/tai rikosuhripäivystystyöhön

Kriisikeskus Mobilen tilojen yhteydessä toimii myös Rikosuhripäivystyksen (RIKUn) Jyvässeudun palvelupiste.

test