Hankasalmi Visit Hankasalmi Majoitus ja ruokailu Hankasalmella

Revontuli Resort

Tervetuloa mukavuusalueelle! Revontuli tarjoaa majoitusta hotellihuoneissa, erikokoisissa lomamökeissä sekä ylellisissä lasi-igluissa järvinäköaloin. Uutuutena majoitusrakennus Draivi, joka soveltuu mainiosti mm. leirikouluille tai edullista majoitusta hakeville ryhmille. Lisäksi alueella on caravan-paikkoja sekä kesäisin kesäaittoja. Saunamaailma, keilahalli, golfkenttä ja muut monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet kaikki majoituksen välittömässä läheisyydessä. Revontulen nettisivuilta löydät majoituspaketteja hemmotteluun tai vaikkapa viihdeiltoihin. Revontulessa on kolme ravintolaa: Ravintola Loimu, Bowling Diner ja Ravintola & Coctail Bar Aurora.

Katso Revontulen ravintoloiden tarkat aukioloajat täältä.

Lisätietoja

Häkärinteet

Häkärinteiden tasokkaat lomamökit sijaitsevat aivan rinteiden vieressä. SF-Caravan ry:n palkitsema talvisuositusalue sijaitsee myös rinteiden läheisyydessä. Caravaanareiden käytössä on lähes 200 m2 toiveiden mukaisia tiloja, muun muassa saunatilat, kuntosali, oleskelutila ja pieni kirjasto. Rinneravintola tarjoaa kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Tule ja nauti Häkän vieraanvaraisuudesta!

Ranta-Keurula

Ranta-Keurulan maalaishotelli tarjoaa lempeää ja rauhallista majoitusta yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa. Ranta-Keurula sijaitsee Rautalammin vesireitin varrella lähellä Konneveden koskia ja Etelä-Konneveden kansallispuistoa tarjoten oivat puitteet luonnossa liikkumiseen. Ranta-Keurulassa vuokrattavissa myös savusauna sekä kesäisin rantasauna yksityiskäyttöön.

Etelän tila

Aamiaismajoitusta viihtyisässä maalaistalon pihapiirissä aitoissa ja huoneissa ympäri vuoden lapsi- ja lemmikkiystävällisesti. Tilalla voit tutustua mehiläishoitoon, ostaa suoramyyntituotteita (hunaja, viljatuotteet, peruna). Myös juhla- ja pitopalvelu Vanhan Tuvan historiallisessa miljöössä. Trampoliini, Pappatunturimopovuokraus, luontopolut ja marjametsät ovat lähellä.

Saarenpään lomamökit

Saarenpään lomamökit tarjoavat hyvätasoisia hirsimökkejä Hankaveden rannalla. Mökit tarjoavat luonnon rauhaa, takkatulen lämpöä, uinnin riemua ja marjatkin löytyvät lähimetsästä. Halutessasi voit vuokrata myös moottoriveneen, perämoottorin, kajakin, kanootteja sekä polkupyöriä. Tutustu mökkeihin tarkemmin nettisivuilta.

Tervetuloa mökkeilemään!

Yhteystiedot

Pekka ja Taimi Halttunen
p. 050 4006 797
http://saarenpaan-lomamokit.webnode.fi/

Instagram: @saarenpaanlomamokitmty