Aseman kirppari

Keski-Suomen sympaattisin kirppari sijaitsee Hankasalmen Aseman kylällä. Aseman kirpparilla on liki 50 kirpparipöytää. Kirpputoriostoksien lomassa voit myös kahvitella – tai vaikka ilostuttaa pianomusiikilla!

Kirpparilöytöjen lisäksi löydät myös uutta tavaraa leluja, askartelu-, sisustus- ja lahjatavaroita sekä postikortteja. Täältä löydät myös postin -sekä matkahuollonpalvelut.

Kirpputori sijaitsee aivan 9-tien tuntumassa, vanhassa, vuonna 1946 rakennetussa idyllisessä työväenyhdistyksen talossa Hankasalmella.

Kirpputorikiertäjän must-kohde!

Aktiviteetit Hankasalmi

Aktiviteetit

Hankasalmella voit kiivetä Suomen hulppeimpaan tornimökkiin kahville, valmistaa oman puurokupin ja lasketella ihan täyttä häkää. Miltä kuulostaisi golf, keilaus tai maastopyöräily? Luonnonhelmassa ohjatut kalastusretket, melominen ja poluttomat metsäretket?

Majoitus Hankasalmi

Majoitus ja ruokailu

Yöpymisvaihtoehtoja löytyy moneen makuun - yö maatilalla, mökkeily, perinteinen huonemajoitus tai hulppeat lasi-igluyöt kutsuvat sinut hyville unille maalle!

Käyntikohteet Hankasalmi

Käyntikohteet

Me tänään ollaan vaan ja hengaillaan! Mukavia rentoja käyntikohteita löydät museoistamme, maatiloilta, luontokohteistamme ja näyttelyistä.

Aktiviteetit

Voimanpesä

Voimanpesä

Voimanpesän hyvinvointilomilla voit keskittyä huoltamaan itseäsi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä Johannaan, jos haluat...

lue lisää
Eräspete

Eräspete

Kalastusta koskien kohinassa, metsästystä, melontaa, pyöräilyä, jousiammuntaa, Paintballia ja muita luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja tarjoaa...

lue lisää

Majoitus ja ruokailu

Käyntikohteet

Hangan Lava

Hangan Lava

Lavaromantiikkaa ja tanssimisen riemua tarjoava tanssilavaperinteitä vaaliva Hangan lava sijaitsee luonnonkauniin Pirttiherttu-järven rannalla...

lue lisää