Lomakeskus Revontuli

Revontuleen rakkaan kanssa kahdestaan tai koko perheen voimin!

Aktiviteetit

Revontulen tarjonnasta löydät niin ohjattuja kuin omatoimisiakin aktiviteetteja kaikkiin vuodenaikoihin. Ympäröivä luonto ja järvet tarjoavat loistavat puitteet monenlaisiin ulkoaktiviteetteihin: Souda, melo, suppaile, retkeile, hiihdä, golffaa – uutuutena vesipyörät. Käytössäsi on täysimittainen golfkenttä luonnonkauniissa maisemissa ja kuusiratainen keilahalli perinteiseen tai hohtokeilaukseen. Viihteestä pitävät huolen eturivin artistit. Kokeile myös palkittu saunapolku! Perinteisen saunan lisäksi Revontulessa savusauna, saunaiglu ja telttasauna. Pulahda saunahetken jälkeen ulkoporealtaaseen, järveen tai talvisin avantoon.

Majoitus ja Ruokailu

Revontulessa on majoitusvaihtoehtoja moneen makuun: Huoneet, lomamökit, majoitusrakennus Draivi, kesäaitat, Virmashuvila savusaunalla ja lasi-iglut. Revontulessa sinua palvelee tyylikäs Ravintola Loimu,  tunnelmallinen Ravintola & Cocktail Bar Aurora sekä rento vaihtoehto burgereiden ystäville – Revontuli Bowling Diner.

Aktiviteetit Hankasalmi

Aktiviteetit

Hankasalmella voit kiivetä Suomen hulppeimpaan tornimökkiin kahville, valmistaa oman puurokupin ja lasketella ihan täyttä häkää. Miltä kuulostaisi golf, keilaus tai maastopyöräily? Luonnonhelmassa ohjatut kalastusretket, melominen ja poluttomat metsäretket?

Majoitus Hankasalmi

Majoitus ja ruokailu

Yöpymisvaihtoehtoja löytyy moneen makuun - yö maatilalla, mökkeily, perinteinen huonemajoitus tai hulppeat lasi-igluyöt kutsuvat sinut hyville unille maalle!

Käyntikohteet Hankasalmi

Käyntikohteet

Me tänään ollaan vaan ja hengaillaan! Mukavia rentoja käyntikohteita löydät museoistamme, maatiloilta, luontokohteistamme ja näyttelyistä.

Aktiviteetit

Voimanpesä

Voimanpesä

Voimanpesän hyvinvointilomilla voit keskittyä huoltamaan itseäsi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä Johannaan, jos haluat...

lue lisää
Eräspete

Eräspete

Kalastusta koskien kohinassa, metsästystä, melontaa, pyöräilyä, jousiammuntaa, Paintballia ja muita luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja tarjoaa...

lue lisää

Majoitus ja ruokailu

Käyntikohteet

Hangan Lava

Hangan Lava

Lavaromantiikkaa ja tanssimisen riemua tarjoava tanssilavaperinteitä vaaliva Hangan lava sijaitsee luonnonkauniin Pirttiherttu-järven rannalla...

lue lisää