Luontovire

Luontovireen Haukilammen Tunnelmatupa on lähellä upeaa luontoa!  Tupamökki 80m2 pirtinpöytineen ja kiikkutuoleineen kutsuvat kotoisaan ja tunnelmalliseen miljööseen. Tupamökissä yöpymismahdollisuus kuudelle. Myös Lyyrapuun laavulla mahdollisuus yöpyä. Uutuutena upea metsämajoite Lumous! Metsämajoite on Haukilammen rannalla, metsämaisemissa sijaitseva kahden hengen kodikas kotamainen majoitus. Lumous -majoitteessa on upea maisemaikkuna lammelle päin, kaksi erillistä vuodetta ja oma eko-wc, johon käynti omalta kuistilta. Majoitteen pihassa on oma, yksityinen nuotiopaikka, jossa voi itsenäisesti valmistaa iltapalaa ja aamiaista majoitukseen sisältyvistä ilta- ja aamupalatarvikkeista. Majoitukseen kuuluu lisäksi aivan kulman takana sijaitsevan puusaunan vapaa käyttö. 

Luontovireen retkillä kuljetaan reittejä, jonne retkioppaat ja reittikartat eivät opasta. Marjo johdattaa poluttomille reiteille keskisuomalaiseen metsämaisemaan henkeäsalpaavien kallioiden ja kauniiden metsälampien äärelle.

Kokemuksia kaikille aisteille!

Aktiviteetit Hankasalmi

Aktiviteetit

Hankasalmella voit kiivetä Suomen hulppeimpaan tornimökkiin kahville, valmistaa oman puurokupin ja lasketella ihan täyttä häkää. Miltä kuulostaisi golf, keilaus tai maastopyöräily? Luonnonhelmassa ohjatut kalastusretket, melominen ja poluttomat metsäretket?

Majoitus Hankasalmi

Majoitus ja ruokailu

Yöpymisvaihtoehtoja löytyy moneen makuun - yö maatilalla, mökkeily, perinteinen huonemajoitus tai hulppeat lasi-igluyöt kutsuvat sinut hyville unille maalle!

Käyntikohteet Hankasalmi

Käyntikohteet

Me tänään ollaan vaan ja hengaillaan! Mukavia rentoja käyntikohteita löydät museoistamme, maatiloilta, luontokohteistamme ja näyttelyistä.

Aktiviteetit

Voimanpesä

Voimanpesä

Voimanpesän hyvinvointilomilla voit keskittyä huoltamaan itseäsi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä Johannaan, jos haluat...

lue lisää
Eräspete

Eräspete

Kalastusta koskien kohinassa, metsästystä, melontaa, pyöräilyä, jousiammuntaa, Paintballia ja muita luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja tarjoaa...

lue lisää

Majoitus ja ruokailu

Käyntikohteet

Hangan Lava

Hangan Lava

Lavaromantiikkaa ja tanssimisen riemua tarjoava tanssilavaperinteitä vaaliva Hangan lava sijaitsee luonnonkauniin Pirttiherttu-järven rannalla...

lue lisää