Häkärinteet

Täyttä häkää Häkärinteillä! Koko perheen laskettelukeskus Hankasalmella. 13 rinnettä tarjoavat laskettelun riemua jokaiseen makuun. Hiihtokoulu tarjoaa ammattitaitoista opastusta aloittelijoille. Häkältä pääset hiihtämään 48 kilometriä hoidettuja latuja. Voit vuokrata lasketteluvälineiden lisäksi myös hiihtosuksia ja lumikenkiä.

Häkärinteiden rinneravintolassa valmistuu kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja sekä suositun lounaspöydän antimet. Häkän viihtyisät mökit (97-122m2) ja caravan-aluepaikat ovat varattavissa ympäri vuoden. Häkälle tullaan aina uudestaan!

Monipuolinen välinevuokraamo, lähiruokaan panostava ravintola sekä laadukas majoitus varmistavat onnistuneen elämyksen.

Aktiviteetit Hankasalmi

Aktiviteetit

Hankasalmella voit kiivetä Suomen hulppeimpaan tornimökkiin kahville, valmistaa oman puurokupin ja lasketella ihan täyttä häkää. Miltä kuulostaisi golf, keilaus tai maastopyöräily? Luonnonhelmassa ohjatut kalastusretket, melominen ja poluttomat metsäretket?

Majoitus Hankasalmi

Majoitus ja ruokailu

Yöpymisvaihtoehtoja löytyy moneen makuun - yö maatilalla, mökkeily, perinteinen huonemajoitus tai hulppeat lasi-igluyöt kutsuvat sinut hyville unille maalle!

Käyntikohteet Hankasalmi

Käyntikohteet

Me tänään ollaan vaan ja hengaillaan! Mukavia rentoja käyntikohteita löydät museoistamme, maatiloilta, luontokohteistamme ja näyttelyistä.

Aktiviteetit

Voimanpesä

Voimanpesä

Voimanpesän hyvinvointilomilla voit keskittyä huoltamaan itseäsi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä Johannaan, jos haluat...

lue lisää
Eräspete

Eräspete

Kalastusta koskien kohinassa, metsästystä, melontaa, pyöräilyä, jousiammuntaa, Paintballia ja muita luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja tarjoaa...

lue lisää

Majoitus ja ruokailu

Käyntikohteet

Hangan Lava

Hangan Lava

Lavaromantiikkaa ja tanssimisen riemua tarjoava tanssilavaperinteitä vaaliva Hangan lava sijaitsee luonnonkauniin Pirttiherttu-järven rannalla...

lue lisää