Sepän galleria

Sepän galleria on uniikki käyntikohde ja yksi vanhimpia matkailuyrityksiämme. Täällä valmistetaan käsityönä keramiikka-astioita yli 40-vuoden kokemuksella. Sepän gallerian käsityönä tehdyt saviastiat ja sisustustuotteet ovat käytännöllisiä ja kauniita viemisiä kotiin tai tuliaiseksi. Myymälässä voitkin tehdä ostoksia pajahinnoin. Astiat valmistetaan puna- ja mustasavesta kolmella eri tekniikalla: dreijaamalla, formaamalla ja valuna.
Astiat ovat elintarviketestattuja, astianpesukoneen ja uunin kestäviä. Pajalla on myös mahdollisuus myös itse päästä kokeilemaan dreijaamista – omatekemä puurokulho onkin mukava matkamuisto.

Sepän galleria
Aktiviteetit Hankasalmi

Aktiviteetit

Hankasalmella voit kiivetä Suomen hulppeimpaan tornimökkiin kahville, valmistaa oman puurokupin ja lasketella ihan täyttä häkää. Miltä kuulostaisi golf, keilaus tai maastopyöräily? Luonnonhelmassa ohjatut kalastusretket, melominen ja poluttomat metsäretket?

Majoitus Hankasalmi

Majoitus ja ruokailu

Yöpymisvaihtoehtoja löytyy moneen makuun - yö maatilalla, mökkeily, perinteinen huonemajoitus tai hulppeat lasi-igluyöt kutsuvat sinut hyville unille maalle!

Käyntikohteet Hankasalmi

Käyntikohteet

Me tänään ollaan vaan ja hengaillaan! Mukavia rentoja käyntikohteita löydät museoistamme, maatiloilta, luontokohteistamme ja näyttelyistä.

Aktiviteetit

Voimanpesä

Voimanpesä

Voimanpesän hyvinvointilomilla voit keskittyä huoltamaan itseäsi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä Johannaan, jos haluat...

lue lisää
Eräspete

Eräspete

Kalastusta koskien kohinassa, metsästystä, melontaa, pyöräilyä, jousiammuntaa, Paintballia ja muita luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja tarjoaa...

lue lisää

Majoitus ja ruokailu

Käyntikohteet

Hangan Lava

Hangan Lava

Lavaromantiikkaa ja tanssimisen riemua tarjoava tanssilavaperinteitä vaaliva Hangan lava sijaitsee luonnonkauniin Pirttiherttu-järven rannalla...

lue lisää