Hankasalmi Ajankohtaista Hankasalmi mukana Miljoona roskapussia- kampanjassa

Hankasalmi mukana Miljoona roskapussia- kampanjassa

Kampanja on päättynyt. Hankasalmi keräsi laskuriin 217 pussia, kiitos kaikile osallistujille!

Hankasalmen kunta osallistuu Ylen kampanjaan 13.4.-15.6.2023, jonka tarkoituksena on kerätä miljoona roskapussia Suomen luonnosta. Ja mehän kannamme oman kortemme kekoon, vai mitä?

Osallistumisohjeet:

  • Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa joko yksin tai yhdessä esimerkiksi perheen tai kaveriporukan kanssa. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita..
  • Kampanjaan osallistut siis keräämällä roskia ja kirjaamalla kerätyt roskapussilliset laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, josta roskat on kerätty. Valitse valikosta “Hankasalmi”, merkitse määrä ja lähetä. HUOM! Tietoa päivitetty 24.4. Miljoona roskapussia laskuriin on kohdistunut väärinkäytöksiä, Yle on joutunut laittamaan roskapussien kirjaamisen tunnistautumisen taakse. Roskien ilmoittajan on siis ensin luotava itselleen Yle Tunnus, jotta roskapussien määrän voi ilmoittaa laskuriin. Ohjeet Yle Tunnuksen luomiseen löytyvät täältä: https://yle.fi/aihe/yle-tunnus. Voit myös ilmoittaa tiedon sanna.jalkanen@hankasalmi.fi Tallennamme kootusti pussit parin viikon välein laskuriin.
  • Kerättyjen pussien määrää voi seurata Ylen verkkosivuilta laskurista.
  • Roskapussin koolla ei ole väliä, pääasia että roskia kerätään, vaikka hedelmäpussillinen kerrallaan.
  • Voit halutessani lähettää meille kuvan omasta keräyshetkestäsi tai roskasaaliista sanna.jalkanen@hankasalmi.fi tai tägää somessa @hankasalmenkunta (julkisella tilillä tai viestin kautta lähettämällä) Kuvien lähettäneiden kesken arvomme yllätyspaketin.

Lisätiedot Ylen verkkosivuilta: yle.fi/miljoonaroskapussia