Nuorisotyön tarkoituksena on edistää kaikkien hankasalmelaisten 13 – 29-vuotiaiden nuorten hyvinvointia ja kuulla nuoria. Nuorten hyvinvointi on meille tärkeää!


Nuorisotila

Nuorisotila on turvallinen, päihteetön, energiajuomaton sekä syrjinnästä vapaa. Tilassa voi kokoontua ja siellä järjestetään sopivassa suhteessa kasvatuksellista toimintaa ja vapaa-ajan hömppää. Nuorisotilalla voi pelata biljardia, lautapelejä sekä erilaisia pelikonsoli-pelejä. Tilalle voit tulla vain höpöttelemään kuulumisia tai vaikkapa lämmittämään eväitä. Nuorisotilaohjaajat ovat juuri sinua varten!

Nuorisotila sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 5.


Avustukset

Hankasalmen kunnan hyvinvointipalvelujen avustusten tavoitteena on tukea Hankasalmella tapahtuvaa kulttuurin, liikunnan ja nuorisotyön harjoittamista tai harrastamista sekä niihin liittyvien palveluiden tarjontaa ja käyttöä.


Yhteistyö

Nuorisopalveluiden toimintaa ovat myös erilaiset retket ja tapahtumat yhdessä nuorten kanssa järjestettyinä, koulu- ja oppilaitosyhteistyö, nuorisovaltuustotoiminta sekä bänditilojen ylläpito yhdessä kulttuuripalveluiden kanssa.


Yhteystiedot

Nuorille suunnattujen somekanaviemme seuraajiksi ovat myös nuorten huoltajat tervetulleita.

Nuorten Hankasalmi Facebook
Nuorten Hankasalmi Instagram
Etsivä Nuorisotyö Instagram
Taitotupa Facebook