Sisäliikunta

SISÄLIIKUNTAVUOROT KÄYTTÖKAUDELLE HAETAAN EDELTÄVÄSSÄ TOUKOKUUSSA

Monitoimitalon salivuoroanomukset osoitetaan kunnan liikuntapalveluille liikuntapalvelut@hankasalmi.fi. Koulujen salivuoroanomukset osoitetaan koulunjohtajille. Aseman koulu heli.ikonen@hankasalmi.fi, Niemisjärven koulu mari.tikkanen@edu.hankasalmi.fi. Hakemusten jättö 31.5. klo 16 mennessä.  Vapaiksi jääneitä vuoroja voidaan myöntää myös kesken kauden tehtyjen hakemusten perusteella.                

Kuntosali

Hyvin varusteltu kunnan ylläpitämä kuntosali löytyy kirkonkylältä, Monitoimitalolta (Kirkkotie 3). Kuntosali on kahdessa tilassa. Aerobisesta tilasta löydät kuntopyörät, soutulaitteen ja crosstrainerin. Isommasta tilasta löydät monipuoliset kuntosalilaitteet, painonnostolavan ja kattavan valikoiman vapaita painoja.

Kuntosalin käyttöön oikeuttavia kortteja (vuosikortti tai määräkortti) voi ostaa pääkirjastosta. Lisäajan tai lisäkertojen lataus onnistuu myös puhelimitse (p. 0142671249). Halutessasi voit hankkia maksuttoman kokeilukortin, joka sisältää yhden ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalilla yleisillä käyttövuoroilla.

Kuntosaliasiakkaillemme kuntosali on avoinna 24/7. Turvallisuussyistä kuntosali on suljettu viikonloppuisin klo 00.00 – 04.00 välisen ajan.

Kuntosalikorttien hinnat (1.1.2022):

  • Vuosikortti 150 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset –10 %, 70 vuotta täyttäneet sekä vammaispalvelun piirissä olevat –50 %),
  • 10 kerran kortti 50 €
  • 20 kerran kortti 80 €

Kuntosalikorttien maksuvälineeksi käyvät myös Epassi sekä Smartum-setelit ja -sovellus.

HUOM! Määräkortin haltijat voivat kulkea aerobisen tilan ja isomman kuntosalin ovilukijoista yhdellä käyntikerralla kolmen tunnin ajan.

Kuntosalin yleiset käyttövuorot on tarkoitettu kaikille. Varatut vuorot (esim. kansalaisopiston liikuntaryhmät tai koululaisryhmät) on tarkoitettu vain varauksen tehneelle liikuntaryhmälle. Iltaisin ja viikonloppuisin kuntosali on yleisessä käytössä varattujen salivuorojen ulkopuolella. Poikkeuksista kuntosalin käyttövuoroissa ilmoitamme täällä.

Kuntosaliasiakkaan käytössä on yleiskäytössä oleva pukuhuone. Pukuhuoneesta löytyy 20 kpl lukollisia kaappeja. Ethän jätä pukuhuoneeseen arvoesineitä, vaan ota ne mukaan kuntosalin puolelle. Pukuhuonetiloissa on lisäksi suihkut sekä WC.

Liikuntasalit, Monitoimitalo

Kirkonkylän Monitoimitalon liikuntasali (792 m2) on jaettavissa kolmeen eri lohkoon. Sali soveltuu monenlaiseen liikuntaan:

  • lentopallo
  • koripallo
  • sulkapallo
  • tennis
  • sähly yms. pallopelit.

Liikuntasali on pääsääntöisesti arkisin 9.00-15.00 koulujen käytössä. Vuoroja haetaan toukokuussa. Varatut liikuntasalin vuorot on tarkoitettu varauksen tehneelle liikuntaryhmälle: liikuntasalissa ei ole vapaata yleistä käyttöä. Vuoroihin voi tulla muutoksia juhlien, konserttien ym. vuoksi. Poikkeuksista Monitoimitalon liikuntasalien käyttövuoroissa ilmoitamme täällä.

Yksikköhinta 100 €/tunti/lohko tarkoittaa, että 100 €:lla vuokraaja saa käyttöönsä salista yhden lohkon yhdeksi tunniksi kerran viikossa tiettyyn sovittuun kellonaikaan koko toimintakauden ajaksi. Toimintakausi salivuoroilla on syyskuusta toukokuuhun (viikolle 21 asti). Tapahtumista aiheutuvat peruuntumiset on huomioitu käyttövuoroista perittävää maksua määriteltäessä.

Monitoimitalon ulko-ovet ovat avoinna seuraavasti: ma-pe klo 7.00–15.00, la-su suljettu. Käyttövuoron varanneen ryhmän vastuuhenkilö noutaa pääkirjastolta magneettikortin (2 korttia/ ryhmä), jolla pääsee sisälle ulko-ovesta. Uuden kortin tekemisestä kadonneen tilalle veloitetaan 5 €.   

Liikuntasalit, koulut

Koulujen liikuntasaleja voi varata liikuntaryhmien käyttöön iltaisin ja viikonloppuisin, varaukset suoraan kouluilta. Koulujen liikuntasalien käyttövuorot näet täältä.

Aseman koulun sali (154 m2): Kuuhankavedentie 39
Niemisjärven koulun sali (200 m2): Koulunmäentie 6

Yksikköhinta 100 €/ tunti. Yksikköhinta tarkoittaa, että 100 €:lla vuokraaja saa käyttöönsä liikuntasalin yhdeksi tunniksi kerran viikossa tiettyyn sovittuun kellonaikaan koko toimintakauden ajaksi. Toimintakausi salivuoroilla on syyskuusta toukokuuhun (viikolle 21 asti). Lisäksi salivuoron varanneen ryhmän vastuuhenkilön on lunastettava avain, josta maksetaan panttimaksu 50 €/ avain. Avainten valmistuksen, luovutuksen sekä panttimaksujen vastaanottamisen hoitaa aseman ja Niemisjärven koulujen osalta koulun johtaja.


Tietoja kunnan liikuntapaikoista ja niiden käyttövuoroista, liikuntatapahtumista sekä liikuntatilojen ja -kenttien vuokraamisesta voit tiedustella kunnan liikuntapalveluvastaavalta.Tutustu myös hankasalmelaisten yritysten liikuntapalveluihin. Vaihtoehtoja löytyy golfista keilaukseen ja ratsastuksesta lasketteluun.

Paikalliset yritykset – Harrastusmahdollisuudet

test