Hankasalmi Ajankohtaista Kuntosalin päivitetyt hinnat 1.1.2024 alkaen

Kuntosalin päivitetyt hinnat 1.1.2024 alkaen

Kuntosalikorttien hinnoissa muutoksia

1.1.2024 lähtien.

● 12 kk kortti 160€

● 6 kk kortti 100€

● 10 kerran kortti 60€

Laajensimme alennusryhmiä:

➡️ Nuoret alle 19-vuotiaat, opiskelijakortilliset, työttömät, eläkeläiset, omaishoitajat ja hoitovapaalla olevat saavat 12 kk ja 6kk korteista -40% alennuksen ja 10 kerran kortista -10%

➡️ Vammaispalvelulain piirissä olevat ja yli 70 v. – 50% alennuksen.

Siis pienehkö korotus peruskortteihin, mutta alennusryhmät paremmin huomioiden.

Lisäksi jatkossa tavoitteelliset kilpaurheilijat voivat hakea maksutonta 12 kk kuntosalikorttia:

Kunta voi osoittaa tapauskohtaiseen harkintaan perustuvaa tukea tunnistettuun paikalliseen aktiivisuuteen, johon liittyy kilpaurheilullinen tavoitteellisuus. Tukena on maksuton määräaikainen  kuntosalin käyttöoikeus 12 kk:ksi kerrallaan.

Harkinnan perusteena voidaan käyttää esimerkiksi vähintään SM-tasolla tapahtuvaa kilpailutoimintaa tai siihen selkeästi rinnastettavissa olevaa menestystä.

Tuen myöntäminen edellyttää myös voimassa olevaa lajiliiton kilpailulisenssiä, mikäli lajin kilpailutoiminnassa sellaista vaaditaan.

Tukea voi hakea vapaamuotoisella anomuksella, jossa tulee ilmetä hakijan henkilö- ja yhteystietojen lisäksi harkintaan vaikuttavat selkeät kilpaurheilulliset

perusteet. Hakemus osoitetaan kunnanjohtajalle sähköpostitse 📧 matti.makinen@hankasalmi.fi. Mukaan voi liittää myös esimerkiksi valmentajan tai jonkin muun lajin parissa toimivan tahon suosituksen.