Hankasalmi Ajankohtaista Kuntosalin kulunvalvonta uudistuu!

Kuntosalin kulunvalvonta uudistuu!

  • Kausikorttiasiakkaan kannattaa käydä vaihtamassa vanha korttinsa uuteen avaimenperätunnisteeseen kesäkuun loppuun mennessä, jolloin saat tunnisteesi ilman panttimaksua.  
  • Vanhat määräkortit korvaamme PIN-koodeilla.  
  • Avaamme verkkokaupan, josta voit jatkossa ostaa lisää kuntosalin käyttöoikeutta omatoimisesti.  
  • Kuntosalin aukioloaikoihin tulee seuraava muutos: kuntosali on suljettuna perjantai–lauantaiyönä ja lauantai–sunnuntaiyönä klo 22–05. 
  • Magneettijuovalliset kulkukortit ovat käytössä 31.8.2024 saakka. 

Katso alta tarkempia ohjeita, kuinka toimit kausi- tai määräkortin omistajana tai uutena asiakkaana! Verkkokauppaan voit tutustua täällä: 

Onko sinulla 6 kk:n tai 12 kk:n normaalihintainen kausikortti?  

Lunasta pääkirjastosta itsellesi uusi avaimenperätunniste. Siirrämme asiakas- ja voimassaolotiedot uudelle tunnisteellesi. Tämän jälkeen sinun kannattaa rekisteröityä verkkokauppaan, josta voit jatkossa ostaa itsellesi lisää kuntosalin käyttöoikeutta omatoimisesti. 30.6. mennessä vaihdetuista avaimenperätunnisteista ei peritä panttimaksua. 

1.7. alkaen avaimenperätunnisteesta peritään panttimaksu (5 €). Panttimaksu hyvitetään sinulle, jos haluat päättää kuntosaliasiakkuuden ja palauttaa avaimenperätunnisteesi. 

Onko sinulla 6 kk:n tai 12 kk:n alennushintainen kausikortti?  

Lunasta pääkirjastosta itsellesi uusi avaimenperätunniste. Siirrämme asiakas- ja voimassaolotiedot sekä alennusryhmätodennuksen uudelle tunnisteellesi. Tämän jälkeen sinun kannattaa rekisteröityä verkkokauppaan, josta voit jatkossa ostaa itsellesi lisää kuntosalin käyttöoikeutta omatoimisesti suoraan alennusryhmäsi mukaisella hinnalla. Jos kuulut työttömien, opiskelijoiden, hoitovapaalla olevien tai omaishoitajien alennusryhmään, saat alennetun hinnan aina vuodeksi kerrallaan. 30.6. mennessä vaihdetuista avaimenperätunnisteista ei peritä panttimaksua.  

1.7. alkaen avaimenperätunnisteesta peritään panttimaksu (5 €). Panttimaksu hyvitetään sinulle, jos haluat päättää kuntosaliasiakkuuden ja palauttaa avaimenperätunnisteesi. 

Onko sinulla määräkortti?  

Lunasta pääkirjastosta itsellesi sisäänpääsyyn oikeuttava PIN-koodi. Siirrämme asiakas- ja voimassaolotiedot sekä mahdollisen alennusryhmätodennuksen uudelle PIN-koodillesi. Tämän jälkeen sinun kannattaa rekisteröityä verkkokauppaan, josta voit jatkossa ostaa itsellesi PIN-koodin omatoimisesti alennusryhmäsi mukaisella hinnalla. Jos kuulut työttömien, opiskelijoiden, hoitovapaalla olevien tai omaishoitajien alennusryhmään, saat alennetun hinnan aina vuodeksi kerrallaan. 

Oletko uusi asiakas? 

Haluatko puolen vuoden tai vuoden verran kuntosalin käyttöoikeutta? Lunasta pääkirjastosta itsellesi avaimenperätunniste (5€). Todennamme samalla mahdollisen alennusoikeutesi. Haluatko kertakäyntejä? Jos et ole oikeutettu alennuksiin, voit ostaa kertakäyntejä verkkokaupastamme omatoimisesti. Jos kuulut alennusryhmiin, todenna alennusoikeutesi ensin pääkirjastossa. Jatkossa voit ostaa verkkokaupasta kertakäyntejä suoraan alennusryhmäsi mukaisella hinnalla. Työttömien, opiskelijoiden, hoitovapaalla olevien tai omaishoitajien alennusryhmään kuuluvat saavat alennetun hinnan vuodeksi kerrallaan. 

Yhteystietoja  

Palvelun tarjoaja: 
Hankasalmen kunta/Liikuntapalvelut 
p. 014 2671 233  
liikuntapalvelut@hankasalmi.fi  

Asiakkuus ja verkko-ostot:  
Pääkirjasto  
Rantakalliontie 3  
p. 014 2671 249  
kirjasto@hankasalmi.fi