Huoltajille

Koulukyydit

Koulukuljetustiedot: https://hankasalmi.fi/kasvatus-ja-koulutus/koulukuljetukset/reitit/

Wilma

Wilman käytöstä

Valikko

OPPILAIDEN WILMA-TUNNUKSET

Oppilaiden WILMA-tunnukset on otettu käyttöön lukuvuoden 2012-2013 aikana. Oppilaat voivat tunnusten avulla päästä WILMA-järjestelmään katsomaan omat koetuloksensa, lukujärjestyksensä ja tuntimerkintänsä. Osa opettajista pitää WILMA:ssa myös tuntipäiväkirjaa, jolloin myös tunnilla annetut läksyt ovat WILMA:ssa nähtävissä.

Ohjeistamme koulussa oppilaat tunnuksen ja salasanan turvalliseen käyttöön. Oppilaat ovat kuitenkin itse vastuussa siitä, että heidän tunnuksensa ja salasanansa eivät joudu vääriin käsiin. Tästä syystä toivomme, että teette tunnuksen kotona yhdessä lapsen/nuoren kanssa ja keskustelette tunnusten salassapidosta. Tarvittaessa toki autamme oppilasta tunnuksen teossa täällä koulussa. Mikäli huomaamme tai saamme tietää, että jonkun tunnukset ovat joutuneet vääriin käsiin tai joku käyttää WILMAA asiattomasti, poistamme käyttöoikeuden.

WILMA
Syksystä 2012 alkaen Seppälän Koulukuvien kuvaamien oppilaiden sekä opettajien kuvat on ollut mahdollista siirtää Wilmaan. Olemme Kuuhankaveden koululla tallentaneet Wilmaan kuvat niistä oppilaista, joiden huoltajat ovat syksyllä antaneet luvan käyttää lastensa kuvia oppilaitoksen omaan käyttöön.

Wilmassa oppilaiden kuvat on yhtä hyvin tietosuojattu kuin kaikki muutkin oppilaita koskevat tiedot. Opettaja näkee kaikkien oppilaidensa kuvat, mutta oppilas näkee vain oman kuvansa ja oppilaan huoltaja oman lapsensa kuvan. Huoltajat ja oppilaat eivät pääse näkemään muiden oppilaiden kuvia.

Mikäli huoltaja haluaa, että lapsen kuva ei näy Wilmassa, tulee asiasta olla yhteydessä Kuuhankaveden koulun kansliaan tai luokanohjaajaan.