Uutiset

Kiinnostaisiko yhdistää lukio-opiskelu ja suunnistus, hyvät harjoitusolosuhteet, päivittäinen valmennus sekä yhteinen asuntola muiden suunnistajien kanssa? Tervetuloa Hankasalmen suunnistuslukioon, jossa se on mahdollista! On tavoitteenasi tulevaisuuden arvokisamenestys tai suunnistuksen harrastaminen, niin Hankasalmen suunnistuslukio on tarjonnut siihen tukea jo vuodesta 1986 alkaen.

Hankasalmella et hukkaa arjessa aikaa kotoa kouluun ja edelleen harjoituksiin siirtymiseen, sillä oppilaiden asuntola sijaitsee syksyllä 2020 avautuneen uuden koulun, Monitoimitalon sisäliikuntatilojen sekä hiihtolatujen vieressä Kuuhankaveden järvimaisemissa. Suunnistusharjoituksiin toki on ajeltava ja alle tunnin ajomatkan sisältä löytyy erittäin monipuolisesti erilaisia maastoja laadukkaasti kartoitettuina. Tehtyjä suunnistusharjoituksia pääset kurkkimaan täältä. Ole rohkea ja lähde lukion tai vaikkapa lukuvuoden ajaksi Suunnistuslukioon kehittymään suunnistajana ja nauttimaan uudesta harjoitusympäristöstä mukavassa porukassa!

Suunnistuslukion valmennuksen laadun takaa päävalmentaja Tero Föhr, vuosikymmenen maajoukkueuran ja muutaman MM-mitalin kokemuksella. Ohjattua yhteistä harjoittelua on koulupäivinä tarjolla keskimäärin kuudesti viikossa. Valmennus on rakennettu aihepiireittäin ja sisällöittäin siten, että valmennuksesta muodostuu lukion soveltavia kursseja. Lukuvuoden kohokohtia ovat kaksi harjoitusleiriä kotimaassa tai ulkomailla. Leirien kustannukset sekä päivittäinen valmennus testeineen sisältyvät valmennusmaksuun, joka on syksystä 2024 alkaen 300 euroa lukukaudessa.

Tule vaikka kakkosvuodeksi vaihtoon, vuodeksi harjoitusleirille kavereiden kanssa!

Tule tutustumaan!

Lisätietoja saat Suunnistuslukion nettisivuilta, päävalmentajalta, opolta sekä rehtorilta:

Tero Föhr
päävalmentaja
044 519 69 60
tero.fohr@hankasalmi.fi

Terttu Nevalainen
rehtori
puh. 014 2671360
terttu.nevalainen@hankasalmi.fi